Uitreiking Gouden en Zilveren Erespelden 2024

Nieuwsbericht 22-04-2024


Op 20 april jl. vond in Heerlijkheid Mariënwaerdt te Beesd de jaarlijkse uitreiking van de Raad van Beheer Erespelden plaats. Buitengewoon verdienstelijke kynologen komen in aanmerking voor deze onderscheidingen en worden voorgedragen door collega-kynologen. Voorzitter van de Raad van Beheer Hildeward Hoenderken verrichtte de officiële handelingen.

Er werden dit jaar 6 Gouden- en 3 Zilveren Erespelden uitgereikt. 

 

De Gouden Erespelden gingen naar Els & Fred de Bie voor hun jarenlange inzet als fokker (en bestuurder) van hun geliefde ras de Franse Bulldog. Dirk Belder voor zijn jarenlange inzet als G&G/FCI-Obedience en Gehoorzame Hond keurmeester. Bert Jenniskens voor zijn jarenlange inzet als fokker van zijn grote liefde de Boxer. Marjo Hahné voor haar jarenlange inzet als keurmeester van haar geliefde ras de Flatcoated Retriever. Nicole Horsten-Ceustermans voor haar jarenlange inzet als keurmeester voor o.a. haar grote liefde de Basset Artesien Normand. 

De Zilveren Erespelden gingen naar Jan Mulder voor zijn jarenlange inzet als instructeur bestuurslid bij KC De Kempen en als FCI-Obedience keurmeester. Tineke Pillement-Heijden voor haar jarenlange inzet als fokker, keurmeester en bestuurder, met een speciaal plekje voor de Amerikaanse Cocker Spaniel. Luut van Veldhuizen voor zijn jarenlange inzet als (show)organisator, bestuurder en fokker van zijn geliefde ras de Amerikaanse Cocker Spaniel. 

 

Allen van harte gefeliciteerd!!